Bemoedigende Kunst Kaarten

Atelier Verfstreken
Qr
from € 100 (400%)

Maak een donatie mogelijk en steek iemand een hart onder de riem met de Bemoedigende Kunst Kaarten gemaakt door de kunstenaars van Atelier Verfstreken. De kunstenaars met een verstandelijke beperking van Verfstreken kunnen helaas nog niet naar hun werk op het atelier, maar d.m.v. deze actie willen zij graag ondersteunen bij het research in de strijd tegen het Corona virus. Maak € 5,00 over op Actie Atelier Verfstreken en stuur een mail met je naam en adres aan @verfstreken@ipsedebruggen.nl, dan sturen wij de kaartenset (3 stuks) z.s.m. aan je toe.
Je kunt óók een kaart sturen aan één van de kunstenaars die thuis of op de woning verblijven. De kunstenaars stellen dit zeer op prijs en het geeft hen de motivatie en stimulans om door te gaan met het maken van hun prachtige kunstwerken. Geef dit dan aan door de begeleiders Marianne Melgers en Karina de Waard van Atelier Verfstreken een mail te sturen, via verfstreken@ipsedebruggen.nl met eventueel de tekst die je op de kaart wilt schrijven. Wij zorgen dan dat er een Bemoedigende Kunst Kaart naar één van de kunstenaars wordt gestuurd.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.