Bemoedigende Kunst Kaarten

Atelier Verfstreken
van totaal € 100 (400%)

Maak een donatie mogelijk en steek iemand een hart onder de riem met de Bemoedigende Kunst Kaarten gemaakt door de kunstenaars van Atelier Verfstreken. De kunstenaars met een verstandelijke beperking van Verfstreken kunnen helaas nog niet naar hun werk op het atelier, maar d.m.v. deze actie willen zij graag ondersteunen bij het research in de strijd tegen het Corona virus. Maak € 5,00 over op Actie Atelier Verfstreken en stuur een mail met je naam en adres aan @verfstreken@ipsedebruggen.nl, dan sturen wij de kaartenset (3 stuks) z.s.m. aan je toe.
Je kunt óók een kaart sturen aan één van de kunstenaars die thuis of op de woning verblijven. De kunstenaars stellen dit zeer op prijs en het geeft hen de motivatie en stimulans om door te gaan met het maken van hun prachtige kunstwerken. Geef dit dan aan door de begeleiders Marianne Melgers en Karina de Waard van Atelier Verfstreken een mail te sturen, via verfstreken@ipsedebruggen.nl met eventueel de tekst die je op de kaart wilt schrijven. Wij zorgen dan dat er een Bemoedigende Kunst Kaart naar één van de kunstenaars wordt gestuurd.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.