Team Nick: uiltjes tegen Corona

Elke van Geest

( Lid van team: Team Nick: uiltjes tegen Corona )

van totaal € 100 (730%)

Doneer en krijg een uiltje toegestuurd voor moed en wijsheid in deze tijd! Nick maakt ze graag! Hij is een jongen met een handicap die ook graag een steentje bijdraagt. Nick mag gelukkig overdag nog naar zijn werk, naar het klein atelier Noorderlicht, want thuis zitten op een drukke woning vindt hij heel moeilijk. Met zijn teken- en schilder talent helpt hij mee in in de strijd tegen Corona. Maak minimaal 5 euro over op Team Nick en stuur een mailtje met jouw naam en adres gegevens aan @elke.van.geest@ipsedebruggen.nl dan vliegt het uiltje zo snel mogelijk door jouw brievenbus!

Een uiltje op laten sturen aan iemand anders kan natuurlijk ook! Geef dit dan door aan Elke via elke.van.geest@ipsedebruggen.nl. Zij is de begeleider van Nick en vormt samen met hem en de andere teamleden Team Nick tegen Corona.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.