Uiltjes tegen corona

Stichting Nadja Anne van Zwieten

( Lid van team: Team Nick: uiltjes tegen Corona )

Qr
van totaal € 400 (81%)

Nick is autistisch. Vanwege de corona crisis heeft hij zijn ouders al weken niet gezien. Om te helpen bij het vinden van een vaccin tegen corona, schildert hij uiltjes op canvas. Nick is een cliënt van mijn zus, Elke van Geest, die dit initiatief met hem is gestart. Namens mijn stichting Nadja ondersteun ik hun actie van harte. Ook 'mijn' spelmiddagkinderen kunnen elkaar nu niet zien en missen elkaar. 

Met zijn teken- en schilder talent helpt hij mee in in de strijd tegen Corona. Maak 5 euro over op Team Nick en stuur een mailtje met jouw naam en adres gegevens aan @elke.van.geest@ipsedebruggen.nl dan vliegt het uiltje zo snel mogelijk door jouw brievenbus!

 

Koop de uiltjes van Nick Stichting Nadja maakt een euro extra over voor elk verkochte uiltje op canvas.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.