Samen tegen Covid-19

Yvonne Lagerwerf
van totaal € 500 (471%)

Wat een mooi nieuwjaar moest worden heeft voor onze familie een dramatisch begin gekend. Onze lieve vader had al enkele dagen last dat verschrikkelijke Corona virus. Maar in de nacht van oud op nieuw (31 dec - 1 jan) was hij zo uitgeput dat hij op de IC in slaap is gebracht. Diezelfde dag kregen we een telefoontje dat hij werd overgeplaatst naar een ander ziekenhuis, vanwege ruimtegebrek. Van het Reinier de Graaf ziekenhuis naar het Alrijne ziekenhuis in Leiderdorp.

Daar heeft hij gevochten voor zijn leven, wij zijn geen moment van zijn zijde geweken. Mede door de fantastische zorg van alle intensivisten, verpleegkundigen en overig personeel heeft hij het gehaald en is nu bezig met zijn herstel. Onze vader heeft echt een strijd geleverd en doet dit nog steeds. En nee, hij heeft geen onderliggend lijden of overgewicht zoals je vaak in de media ziet. Een gezonde en zeer sportieve man. Dit kan ECHT iedereen treffen. Er moet meer onderzoek komen naar deze verschrikkelijke ziekte.

En daarom ga ik zondag 14 februari, symbolisch, van het Reinier de Graaf ziekenhuis naar het Alrijne ziekenhuis lopen om geld om te halen voor onderzoek naar dit virus!

Jullie kunnen ons sponseren door te klikken op onderstaande link, ieder bedrag is welkom. Zo krijgen we echt samen Corona onder controle!
 
Bedankt! 💛

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.