Eind in zicht...

30 december 2021 13:32

De laatste werkdag van dit jaar in het klein atelier...

Vanmiddag maken we er een feestje van met een oliebol, champagne zero, een beamer en Disney+, want ondanks een door Corona gegrepen wereld valt er toch nog genoeg te vieren.
Zo hebben alle uiltjes (op één na) inmiddels het nest verlaten. De laatste twintig vlogen tegelijk weg naar bijzondere bestemmingen binnen de zorg en erbuiten, met een kerstgroet en een boodschap van liefde want 'love is all'! 
We wensen de laatste donateur en iedereen die mee blijft strijden om de wereld samen beter in te richten, met meer aandacht voor wat er werkelijk toe doet, heel veel moed, wijsheid, kracht en 'lots-and-lots-of-love'!
 
We bedanken Bianca van het Coronaresearchfonds voor de fijne samenwerking, wat bijzonder zo'n band op afstand, ook dat is gebeurd door Corona want we hadden haar anders niet gekend. 
Voor Bianca en haar collega's van het Amsterdam UMC hopen we op nog meer doorbraken en inzichten vanuit hun onderzoek naar het virus!
 
Het allerlaatste uiltje in knalroze blijft bij ons. Omdat het sowieso meer een soort Pokémon (uiltje) is die bij ons is gaan horen. Wie weet komen er n 2022 weer nieuwe uilskuikens...
We houden de lijnen open, want we vinden het nog steeds leuk en waardevol om op deze manier iets te kunnen betekenen.
 
Dank jullie wel alle donateurs! Voor een bijzonder jaar met bijzondere (digitale) ontmoetingen! 
Tot in 2022! 🦉💟
 
Elke
 
En Nick zegt: dit is mijn vuurwerk voor jullie! (zie tekening)