Amsterdam UMC Run Virtual Edition

Loop niet voor niks maar voor PICS
Normal 73a1df8f280a0389734a7deaf71a05e83980b1a5
van totaal € 20.000 (60%)
Afgesloten

Doe jij mee met Amsterdam UMC Run Virtual Edition tussen 21 en 30 juni? Het alternatief voor de Amsterdam UMC Run die dit jaar vanwege COVID-19 helaas niet kon doorgaan.

Meer informatie over de virtuele run en aanmelden

Loop niet voor niks maar voor PICS
Ook dit jaar zou het goede doel Post Intensive Care Syndroom (PICS) zijn. Vanwege het hoge aantal patiënten met COVID-19 op de Intensive Care is dit actueler dan ooit. Om de kans op PICS te verkleinen is meer kennis over de juiste revalidatiebehandeling van groot belang. Jij kunt je inzetten om hieraan bij te dragen door je kennissen en vrienden te vragen je te sponsoren bij de virtuele run. Meld je op deze site aan als Teamlid en maak een eigen pagina aan om geld in te zamelen voor dit onderzoek.

Over het onderzoek

Over PICS

Word teamlid en start je eigen actie of doneer 
Meld je aan als teamlid en haal geld op voor dit onderzoek. Je kunt ook direct een eigen bijdrage doneren.

Meer informatie
Kijk op: www.amsterdamumcrun.nl

Vragen over de Amsterdam UMC Run?
amcloop@sportconnection.nl

Vragen over het Corona Research Fonds?
coronaresearchfonds@amsterdamumc.nl
020-56 61776

Meer over het Corona Research Fonds

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.